VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS
TOP AANBIEDINGEN IEDERE DAG
DE BESTE KWALITEIT ONLINE 

ArthoFleurada in Honselersdijk

ArthoFleurada is per 01-01-2015 ontstaan uit het samengaan van de zeer ervaren bedrijven Artho Bloemen en Fleurada Cash & Carry en levert een zeer ruim assortiment snijbloemen en decoratiematerialen.

Via zowel een fysieke Cash & Carry als een Online Webshop worden van maandag tot zaterdag bloemen geleverd aan de bloemendetaillist in zowel Nederland als Belgie. Via een makkelijk online bestelsysteem kun je overal vandaan en op elk gewenst tijdstip een order bij ons plaatsen. Jouw order kan desgewenst afgehaald of thuisbezorgd worden. Ook leveren wij aan gerenomeerde arrangeurs en gespecialiseerde rouw- en trouwbloemisten.

Wij kopen dagelijks in op zowel de bloemenveilingen in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer. Daarnaast kopen wij ook rechtstreeks bij de kwekers om je een zo vers mogelijk product te leveren.

Ons ervaren team staat onder leiding van Marco Advocaat & Ferry Vijftigschild. Wij staan 24/7 voor je klaar en wij zullen tot het uiterste gaan om jouw wensen in te willigen.

Bij ArthoFleurada staan Service, Kwaliteit en Prijs allen op de eerste plaats.

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie.

 

231_gezamenlijk.pngDeze website gebruikt cookies voor eigen doeleinden en statistische gegevens. Door het gebruik van deze site gaat u hiermee akkoord. sluiten